Rendeljen most!
Mondok Andrea (06) 30 231 0011|Duka László (06) 30 231 0009
Hétfő - Péntek   08-18|Szombat   08-13

Ingyenes minta

A természetes kőburkolatot egy életen át fogja élvezni. Mi azt szeretnénk, hogy elégedettsége maximális legyen, ezért ingyenes mintát kínálunk minden típusú kőből. Ez megkönnyíti döntését, ami az Antique Stone kő minőségét és szépségét illeti.

Amennyiben ellátogat hozzánk, szabad szemmel is megtapasztalhatja óriási választékunkat Budaörsön, a Petőfi Sándor u.73 szám alatti telephelyünkön. Jöjjön és hagyja, hogy lenyűgözze az elegancia és az erő! Érintse meg, érezze és nézze meg minden szögből a köveket, amely különleges szépséget és örömet fog adni otthonának.

Biztosak vagyunk benne, hogy már az első szemkontaktus után meggyőződik erről.

Minden kőlemeznek saját szerkezete van, miután elválasztják a kőblokkot. Pontosan ez a természetes kő szépsége és természetessége. Soha nem fog találkozni két azonos darabbal. Mindegyik egyedülálló a maga módján.

Ha az ország egy másik részén él és nincs lehetősége termékeinket személyesen, telephelyünkön megtekinteni, ingyenes mintával segítjük a kiválasztást. A kiválasztott mintákat futárszolgálattal küldjük a kívánt címre. Az ingyenes minták mennyisége nincsen megszabva.

A kiválasztott minták szállítási ideje 1-2 munkanap. Várható postaköltség 3000 Ft (1 kg-os csomag esetében). A szállítási díjat kézhezvételkor, közvetlenül a futárnak kell fizeti. A kapott minták tájékoztató jellegűek, nem 100%-ban standardok.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Telefon: (06) 30 231 0009 /  (06) 30 231 0011 /  (06) 23 950 477

E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az alább csatolt űrlapban:

Kérem, adja meg a nevét.
Kérem, adja meg az Ön telefonszámát.
Kérem, adja meg az Ön email címét. A megadott email cím nem helyes.
Kérem, írja meg milyen mintát kér.


Alacsony ár!