Rendeljen most!
Mondok Andrea (06) 30 231 0011|Duka László (06) 30 231 0009
Hétfő - Péntek   08-18|Szombat   08-13

Szállítási feltételek

Természetes kővet rendelt online áruházunkból? A legegyszerűbb szállítási megoldásokat kínáljuk önnek. Problémamentesen, rejtett költségek nélkül.

1. Házhoz szállítás (szállítási díj ellenében)

A termékek szállítását Magyarország és az E.U. területén bárhova vállaljuk.

A termékeket a következő szállítási pontból végezzük: Budaörs.

A kiszállítás költségét tanácsadónk közli a vevő felé, a megrendelés után. 

A MR.STONE HUNGARY Kft. fenntartja magának a jogot, hogy késleltesse vagy semlegesítse a megrendelt termékeket, ha nem tudja a megrendelést teljesíteni a Társaságtól független okok miatt, vis maior esetén. Amennyiben Társaságunknak nincs lehetősége, októl függetlenül, a megrendelésben visszaigazolt határidőn belül a megrendelt termékeket, a kért címre leszállítani, úgy a vevőnek jogában áll a rendelést lemondani. Társaságunk ez esetben a már kifizetett áruösszegét visszatéríti a vevőnek. Ebben az esetben a Társaság nem felelős a vevő által elszenvedett károkért, a késedelmes szállítás, vagy a szállítás meghiúsulása miatt. Amennyiben az ügyfél által megadott cím nem található, vagy a megadott címen a megrendelést nem tudják átvenni, valamint a vevővel nem lehet felvenni a kapcsolatot, a megrendelés érvényét veszti. Az áru visszakerül telephelyünkre. Ebben az esetben a vevő köteles lesz kifizetni újból a szállítás költségét, a megrendelt termékek értékétől függetlenül.

A Vevő köteles a saját költségére lerakni a termékeket, a szállítmány megérkezésétől számított maximum 3 órán belül, megfelelő munkagépekkel, ha szükséges (emelő, targonca, lemezes emelőstb.)

2. Személyes árufelvétel a telephelyről

Ügyfeleinknek lehetősége van személyesen felvenni a megrendelt árut, budaörsi telephelyünkön.


Alacsony ár!