Rendeljen most!
Mondok Andrea (06) 30 231 0011|Duka László (06) 30 231 0009
Hétfő - Péntek   08-18|Szombat   08-13

Tippek, ötletek, minden a természetes kövekről

KONYHAI GRÁNIT MUNKALAPOK

A gránit pultlap egyre népszerűbb választás, amikor a konyhák berendezésére kerül sor. Biztos már láttál olyan lakásokat ahol természetes köveket használtak ezek díszítésére. Garantáltan amikor beléptél a konyhában könnyen észrevehetted a pult eleganciáját és különleges fényét. A gránit és a travertin a leggyakrabban használt kövek konyhai munkalapok készítéséhez, de ma kizárólag a gránit konyhapultokra összpontosítunk. Miért válasszunk gránitból készült munkalapot és milyen szempontokat tartsunk szem előtt?

Tudjon meg többet

TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK BELSŐ BERENDEZÉSRE ILLETVE HOGYAN CSÖKKENTSÜK A SZENNYEZŐ LEVEGŐT A HÁZUNKBAN

Egyre több ember aggódik az egészséges életmód miatt. Sok család különböző megoldásokat keres a gyerekek egészséges életmód biztosítására, úgy táplálkozásban mint a mindennapi szennyeződések elkerülésében. Ha érdekel a családod egészsége a következő dolgokat figyelemben kell venned: az egészséges ételek fogyasztása mellet, fontos kritérium a környezet, ahol a legtöbb időt tölti.

Amikor az otthon berendezését / felújítását fontolgatjuk, az emberek többsége hajlamos inkább az esztétikára fektetni a hangsúlyt és nem az egészségre. Elgondolkodtál már azon, hogy milyen hatást gyakorolhat hosszú távon családodra az általad használt építőanyagok? A lakás jól néz ki, a színek csodálatosak , de a levegő, a levegő amit napi szinten belélegzel tiszta vagy szennyezett?

Tudjon meg többet

A JURA DEKORATÍV KÖVEK

A Jura természetes kő kevésbé ismert Magyarországon. Dubaiban és az Arab Emírségekben rendkívül nagyra értékelik e kő jellemzőit és esztétikáját, ezért fontosnak találjuk, hogy minél több ember ismerkedjen meg ezzel. Garantáltan kielégíti a legmagasabb design igényeket is.

Mi is a Jura természetes kő, és miért oly exkluzív? Az ANTIQUE STONE felfed pár titkot amit Magyarországon kevesen tudnak.

Tudjon meg többet

Témakörök


Alacsony ár!