Rendeljen most!
Mondok Andrea (06) 30 231 0011|Duka László (06) 30 231 0009
Hétfő - Péntek   08-18|Szombat   08-13

Viszonteladók

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Legyen Ön is viszonteladónk!

Kőburkolat forgalmazásához folyamatosan várjuk viszonteladó, tervező, kivitelező partnerek jelentkezését az ország egész területéről.

Méret és feldolgozás szerinti széles kínálatunkban megtalálhatók kül- és beltéri, padló, fal és divatos travertine mészkő fajták. Emellett gneisz, márvány, mészkő, homokkő, pala, gránit, tufa, porphyr, kvarc, ónix, andezit, szerpentin (valamint klinker díszburkolat is) szerepel több száz modellből álló kínálatunkban. Kockakövek, homlokzati és lábazati megoldások, udvarra, teraszra, medence mellé javasolt modellek, vagy éppen megrendelője otthonát exkluzívvá tevő mozaikok, kőpanelek, fürdőszobába, nappaliba, konyhába illő padló- és falburkolatok közül válogathat. Gyönyörű, minőségi, természetes köveink a világ 15 országából, közvetlenül a kőfejtőkből kerülnek raktárunkba.

Közvetlen kapcsolataink révén versenyképes árakat tudunk biztosítani partnereinknek, ezzel elősegítve a sikeres értékesítést! Termékeinket felrakási és ragasztási útmutatóval látjuk el. Egyes termékeink készletről elérhetők, így biztosítva a gyors kiszolgálást.

Ön tervező, esetleg kivitelező? Vegye fel velünk a kapcsolatot már a tervezés időszakában, hogy szaktanácsadással és kőburkolat ajánlattal segítsük munkáját. Várjuk jelentkezését!

Amennyiben Ön kiskereskedő, vagy viszonteladó, és érdeklődik az együttműködés iránt kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telephely: 2040 Budaörs, Petőfi Sándor út, 73 sz. (a Média Markt mellett)

Tel. (06) 30 231 0011, (06) 30 231 0009;

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.antiquestone.hu


Köszönjük érdeklődését a termékeink iránt!

Bízunk a sikeres együttműködésben!

Mr. Stone Hungary Kft csapata


Alacsony ár!