KÖZELEBB HOZZÁD

13 évnyi teljesítmény

Több mint 13 év tapasztalattal szállítjuk számotokra a változatos és gondosan kiválasztott természetes követ, amely különleges eleganciát kölcsönöz projekteknek. Nektek és a gyönyörű eredményeknek köszönhetően továbbra is tudunk segíteni az újító terveitek és ötleteitek megvalósításában, legyen szó térrendezésről vagy építkezésről.

VÁLTOZATOSSÁG

Százféle díszítő, természetes kő modell áll rendelkezésre a projektedhez.

VERSENYKÉPES ÁRAK

A gyakori árváltozások ellenére folyamatosan versenyképes árakon kínáljuk termékeinket. Nálunk az év minden időszakában megtalálható valamilyen akció, melyről visszajáró ügyfeleink hírlevelet kapnak. Közösségi oldalainkon, nyomonkövethetik akciós termékeinket, értesülhetnek a legújabb akciókról! Érdemes követni minket!

RUGALMAS SZÁLLÍTÁS

Bármilyen méretű rendeléshez rugalmasan alkalmazkodó szállítási lehetőségekkel dolgozunk, amelyekkel szállítmánymérettől függően – akár 2 órás – időintervallumra szűkítve is tudunk szállítani.

ELKÖTELEZETTSÉG

Naprakészek vagyunk természetes kő burkolástechnika területén, hogy minőségi tanácsadással támogathassuk hosszú távú döntéseidet.

KÜLÖNLEGES ÁRAK MINDEN PROJEKTRE

Évfordulós akciók

Az alábbi néhány terméket különlegesen alacsony áron kínáljuk, és biztosak vagyunk benne, hogy ezek inspirációt nyújtanak majd számodra a régóta tervezett felújítási, vagy építési projekted megvalósításához! Siess mert a készletek korlátozottak!
MINDIG BRUTÁL ALACSONY ÁR

Termékkategóriák

A legkeresettebb anyagtípusok szerint kategóriákba rendeztük természetes kő termékeinket, hogy kényelmesen kiválasztható legyen a keresett burkolóanyag.

TRAVERTIN

A travertin változatos színű természetes kőzet, amely a kitermelés helye, vagy a válogatottság szerint több árnyalattal is rendelkezésre áll. Választható Light, Noche, Silver, Scuba, Rustyc és Red spektrumból.

GRÁNIT

Különösen ellenálló anyag, amely beltéren és kültéren egyaránt jól használható, valamint csúszásmentes (lángolt) felülettel is elérhető.

MÉSZKŐ

A csontfehértől a napsárgáig tartó meleg árnyalatú, tömör kő, amely változatos méretekben és felületkialakítással választható és alkalmas kültéri és beltéri használatra is.

GNEISZ

A gneisz az egyik legváltozatosabb megjelenésű természetes kő, a gazdag színválaszték és végtelen méretválaszték alkalmassá teszi bármilyen tér burkolására.