Az ANTIQUE STONE, már Magyarországon is a vásárlók rendelkezésére áll! Büszkén ajánljuk figyelmébe széles kínálatunkat.

Weboldalunkon megtalálja termékpalettánkat. Termékeinket akár online is megrendelheti, melyre kiszállítást vállalunk az ország teljes területén, vagy akár az EU-n belül is.

Hogy miért válasszon minket?

 

Nálunk Ön és az elképzelt tervek megvalósítása a legfontosabb. Küldetésünk, hogy vevőink részére az iparág legjobb termékeit és minőségi szolgáltatását nyújtsuk, különös figyelmet fordítva a részletekre.

Lakástulajdonosok, építkező magánemberek és építőipari szakemberek számára kínálunk a világ minden tájáról származó  természetes köveket, kőburkolatokat:

travertine, gránit, márvány, mészkő, homokkő, pala, gneisz, kvarc, ónix, andezit, klinker.

Választékunkban megtalálhatók a legkülönlegeseb, legelegásabb kőburkolatok, melyek a mai modern, vagy klasszikus építészeti stílusban tökéletesen illeszkednek.

Célunk az, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítsük olyan új típusú természetes kövekkel, amelyek lépést tartanak a változó divattal a piaci igényekkel és az új trendekkel. Kül-és beltéri homlokzatok, kőburkolatok, párkányok, munkalapok, járólapok, járdák, autóbeállók, vagy kerti utak kiépítésére válasszon Ön is természetes kő kínálatunkból.

Elkötelezett szakembereink – akik mind rajonganak a kövekért – készek megosztani tapasztalataikat és szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel. Szaktanácsadással segítenek a döntésben. Közvetlen importőrként, kiváló minőségű termékeket és rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani.

 

Örömmel tölt el minket vevőink elégedettsége, amivel hozzájárulhattunk elképzeléseik és álmaik megvalósításához.

Minőségi szolgáltatással és szaktanácsadással, valamint verhetetlen árakkal várjuk Önt. Nálunk a legjobb helyen jár!