A természetes kőburkolatot egy életen át fogja élvezni. Azt szeretnénk, hogy elégedettsége maximális legyen, ezért ingyenes mintát kínálunk ezekből, mely megkönnyíti döntéshozatalát, amit az Antique Stone kő minőségét és szépségét illeti.

Amennyiben ellátogat hozzánk, szabad szemmel is megtapasztalhatja óriási választékunkat Budaörsön, a Petőfi Sándor u.73-as szám alatti telephelyünkön. Jöjjön és hagyja, hogy lenyűgözze az elegancia és az erő! Érintse meg, érezze és nézze meg minden szögből a köveket, amely különleges szépséget és örömet fog adni otthonának. Biztosak vagyunk benne, hogy már az első szemkontaktus után meggyőződik erről.

Ha nincs lehetősége termékeinket személyesen, telephelyünkön megtekinteni, ingyenes mintával könnyítjük a kiválasztást. A kiválasztott mintákat futárszolgálattal küldjük a kívánt címre.

A kiválasztott minták szállítási ideje 1-2 munkanap. Az ügyfél által fizetendő postaköltség várható értéke 3000 Ft (1 kg-os csomag esetében). A szállítási díjat kézhezvételkor, közvetlenül a futárnak kell fizeti.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Telefon: (06) 30 231 0009 /  (06) 30 231 0011 /  (06) 23 950 477

E-mail : info@antiquestone.hu

FONTOS! Minden kőlemeznek saját szerkezete van, miután elválasztják a kőblokkot. Pontosan ez a természetes kő szépsége és természetessége. Soha nem fog találkozni két azonos darabbal. Mindegyik egyedülálló a maga módján. A kapott minták tájékoztató jellegűek, nem 100%-ban standardok.