Mit jelent az ingyenes felvételi pont?

Telephelyünk és bemutatótermünk címe Budaörs, Petőfi Sándor u.73., ahol a megrendelt termékeket személyesen is – szállítási költség nélkül – át tudja venni. Az átvétel időpontjáról és módjáról tanácsadó kollégáink adnak információt, illetve keresik fel Önt egyeztetés céljából telefonon, vagy e-mailben.
Az Antique Stone tanácsadója szívesen áll rendelkezésére az alábbi telefonszámon (06) 30 231 0011 / (06) 30 231 0009 több információ szükségessége esetén.

Hol tudom megnézni az Antique Stone természetes kővet?

Termékeinket megtalálja a antiquestone.hu weboldalon, valamint személyesen megtekintheti telephelyünkön, 2040 Budaörs, Petőfi Sándor u. 73. (a Média Markt mellett)

Hogyan léphetek kapcsolatban egy tanácsadóval?

Amikor felkeresi a antiquestone.hu oldalt, egy csevegési (chat) ablakot láthat a jobb alsó sarokban. Üzenetét ezen a chat felületen keresztül küldheti meg nekünk. Természetes kőre specializálódott, műszaki tanácsadó kollégáink válaszolnak kérdéseire, legyen az termékkel, vagy akár rendeléssel kapcsolatos.

A szakértő kollégáinkkal telefonon is felveheti a kapcsolatos. Telefonos elérhetőségeinket a “KAPCSOLAT” menüpont alatt találja. A tanácsadóink segítséget nyújtanak Önnek, rendeléstől egészen az áruátvételig.

Hogyan rendelhetek Antique Stone természtes követ?

Számos módon leadhatja rendelését. Kérjük kattintson a Hogyan rendelhetek? linkre. Itt részletes információkat talál arról, hogyan tudja megrendelni az Antique Stone termékeit.

Alkalmazható e padlófűtés esetén?

A természetes kőburkolat, kiváló padlófűtés esetén. Magas hővezető tulajdonsága révén a felület gyorsan átmelegszik. Ezen túlmenően a kő jól megtartja a meleget, így tökéletesen alkalmazható olyan felületeken is, ahol nagy a hőveszteség. A padló burkolásához 1 cm vastag követ ajánlunk. Minél vastagabb egy kőlap, annál lassúbb a hőfelvevő képessége.

Miért válasszam a természetes kővet?

A természetes kő egy valódi, eredeti anyag, a föld terméke. Nem tartalmaz káros, vegyianyagokat, sőt, ebben a modern szennyező anyagokkal teli világban egészséges levegőt biztosít. E mellett, a természetes kő dekoratív, soha nem megy ki a divatból, tartós, hozzáadja a szépséget minden helyhez és könnyen karbantartható.