Mit jelent az ingyenes áruátvételi pont?

Bemutató telephelyünk címe 2040 Budaörs, Petőfi Sándor u.73., ahol a megrendelt termékeket – szállítási költség nélkül – akár személyesen is át tudja venni.

Bár az áruátvétel ingyenes, de bizonyos esetekben – pl. ha a termék kalodaméreténél kevesebb anyagot raklapon kíván átvenni – cégünk fenntartja a jogot, hogy raklaponként bruttó 6.000,- Ft raklapdíjat szedjen.

Cégünk a kiadott raklapokat nem váltja vissza, viszont amennyiben csereraklappal érkezik az áruátvételre a raklapdíj megtérítése alól mentesül.

Amennyiben további kérdése lenne a megrendelt vagy megvásárolt termékek átvételének időpontjáról, kérjük, keresse értékesítő és tanácsadó munkatársainkat akik rendelkezésére állnak az alábbi elérhetőségeiken:

+36 30 230 3545 – HÍVÓKÖZPONT
+36 30 231 0009 – D. LÁSZLÓ – laszlo@antiquestone.hu
+36 30 231 0011 – P. SÁMUEL – samuel@antiquestone.hu
+36 30 476 8437 – SZ. ESZTER – eszter@antiquestone.hu
+36 30 231 0010 – M. IZABELLA

Hol tudom megnézni az Antique Stone természetes burkolóköveit?

Termékeinket megtalálja a antiquestone.hu weboldalon, valamint személyesen megtekintheti telephelyünkön, 2040 Budaörs, Petőfi Sándor u. 73. szám alatt. Kapubejárónk a budaörsi MediaMarkt épületével szemben nyílik.

Hogyan léphetek kapcsolatban egy tanácsadóval vagy értékesítővel?

Weboldalunk jobb alsó sarkában található telefon vagy chat ikonra nyomva több lehetőség közül választhat attól függően, hogy mobileszközről, vagy számítógépről kereste fel weboldalunkat.

Lehetőség van azonnal a tanácsadó nevére nyomva hívást indítani, de kérhet visszahívást is, amennyiben a terheltség miatt nem tudja egy munkatársunk sem felvenni a telefont.

Dönthet úgy, hogy hagyományosabb megoldást választ és e-mailben teszi fel kérdéseit a tanácsadó és értékesítő kollégáknak:

A weboldal minden lapjának bal alsó szegmensében találja munkatársaink e-mail elérhetőségét.

Legyen akár a termékekkel, a beépíthetőségi vagy kezelési sajátosságokkal, akár egy rendelés megindításával kapcsolatos kérdésük, természetes kőburkolatokra specializálódott munkatársaink rendelkezésére állnak.

Hogyan rendelhetek az Antique Stonetól természtes követ?

Számos módon leadhatja rendelését. Kérjük kattintson a Hogyan rendelhetek? linkre. Itt részletes információkat talál arról, hogyan tudja megrendelni az Antique Stone termékeit.

Alkalmazható-e természetes kőburkolat padlófűtés esetén?

A természetes kőburkolat kiváló választás padlófűtés esetén. Magas hővezető tulajdonsága révén a felület gyorsan átmelegszik, ezzel együtt a kő jó hőtároló közeg így megtartja a meleget, ebből adódóan tökéletesen alkalmazható olyan felületeken is, ahol nagy a hőveszteség. Vékonyabb lapokat olyan fűtési profil esetén javaslunk, ahol a kőburkolat gyors hővezetési tulajdonságára van szükség, míg a vastagabb (max. 2 cm) lapokat azon padlófelületek esetén javasoljuk, ahol a kőburkolat hőtároló képessége fontosabb a gyors átmelegedésnél.

Miért válasszam a természetes követ?

A természetes kő egy igazi őseredeti anyag, amelyet a Föld évmilliók alatt hozott létre. Nem tartalmaz káros vegyianyagokat, sőt, bizonyos kőzettípusok egészséges levegőt biztosítanak otthonában, ami ebben a modern szennyező anyagokkal teli világban lényeges szempont. Mindemellett a természetes kő dekoratív, soha nem megy ki a divatból, tartós, hozzáadja a szépséget minden helyhez és könnyen karbantartható.