Tisztelt Hölgyem/Uram!

Legyen Ön is viszonteladónk!

Kőburkolat forgalmazásához folyamatosan várjuk viszonteladó, tervező, kivitelező partnerek jelentkezését az ország egész területéről.

Méret és feldolgozás szerinti széles kínálatunkban megtalálhatók kül- és beltéri, padló, fal és divatos travertin mészkő fajták. Emellett gneisz, márvány, mészkő, homokkő, pala, gránit, kvarc, ónix, andezit (valamint klinker díszburkolat is) szerepel több száz modellből álló kínálatunkban. Kockakövek, homlokzati és lábazati megoldások, udvarra, teraszra, medence mellé javasolt modellek, vagy éppen megrendelője otthonát exkluzívvá tevő mozaikok, kőpanelek, fürdőszobába, nappaliba, konyhába illő padló- és falburkolatok közül válogathat. Gyönyörű, minőségi, természetes köveink a világ 15 országából, közvetlenül a kőfejtőkből kerülnek raktárunkba.

Közvetlen kapcsolataink révén versenyképes árakat tudunk biztosítani partnereinknek, ezzel elősegítve a sikeres értékesítést! Termékeinket felrakási és ragasztási útmutatóval látjuk el. Egyes termékeink készletről elérhetők, így biztosítva a gyors kiszolgálást.

  • Ingyenes mintákat kínálunk a portfóliónkban szereplő termékekről, ezzel segítünk megismerni a kövek textúráját és minőségét.
  • A kedvező árak is része az ajánlatunknak. Széles választékú árukínálat vár Önre, kedvezményes áron.
  • A szállítási határidő és menetrend kulcsfontosságú szempont, ezért igyekszünk alkalmazkodni az Ön igényeihez. A szállítási határidőt nagyban befolyásolja a megrendelt termék, ezért minden rendelés visszaigazolásakor információt kap a határidőkről is.
  • Amennyiben közvetlen telephelyünkön, személyesen kívánja felvenni a megrendelt termékeket, mi elkészítjük és értesítjük Önt, amint a termékek átvehető.

Ön tervező, esetleg kivitelező? Vegye fel velünk a kapcsolatot már a tervezés időszakában, hogy szaktanácsadással és kőburkolat ajánlattal segítsük munkáját. Várjuk jelentkezését!

Amennyiben Ön kiskereskedő, vagy viszonteladó, és érdeklődik az együttműködés iránt kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Telephely: 2040 Budaörs, Petőfi Sándor utca, 73 sz. (a Média Markt mellett)

Tel. (06) 30 231 0011, (06) 30 231 0009;

E-mail: info@antiquestone.hu

Web: www.antiquestone.hu

 

Köszönjük érdeklődését a termékeink iránt!

Bízunk a sikeres együttműködésben!

Mr. Stone Hungary Kft csapata