SPECIÁLIS

ELEMEK

A természetes kőből készült speciális elemek lehetnek standard és egyedi méretűek is, legyen szó lépcsőről, munkalapról vagy ablakpárkányról gránitból, mészkőből vagy más kőből, a standard méretű természetes kő elemeket az egyes termékoldalakon megadott standard méretekre vágjuk. Így ezek az elemek árban, de szállítási időben is könnyebben elérhetőek, mert szinte folyamatosan raktáron vannak.

Az egyedi elemeket az Ön által megadott méretek alapján, táblás anyagból vágjuk ki.  Ezen elemek szállítási ideje az egyedi feldolgozás miatt hosszabb lehet, mint a standard elemek szállítási ideje. Az egyedi elemek árai a felületük és az éleik feldolgozottsága alapján kerülnek kiszámításra.

GRÁNIT

Lépcső & Homloklap

Gránit egyedi elemek

S. Pepper Gránit fényes felület – táblák

SKU: E-GSP-l
Kezdeti ár: 67.100 Ft + Áfanm + Áfa

Black Galaxy Gránit fényes felület – táblák

SKU: E-GBG
Kezdeti ár: 86.250 Ft + Áfanm + Áfa

Absolut Fekete Gránit fényes felület – táblák

SKU: E-GNA
Kezdeti ár: 86.250 Ft + Áfanm + Áfa

Tan Brown Gránit fényes felület – táblák

SKU: E-GTB
Kezdeti ár: 77.940 Ft + Áfanm + Áfa

Piros Multicolor Gránit fényes felület – táblák

SKU: E-GRM
Kezdeti ár: 77.940 Ft + Áfanm + Áfa

EGYEDI ELEMEK

Light Travertin Standard kefélt felület Cross Cut – táblák

≈ Bianco TravertinEgyéb elnevezés: Bianco Travertin

SKU: E-TLCC-P
71.400 Ft + Áfanm + Áfa

Light Travertin Standard antikolt Cross Cut – táblák

≈ Bianco Travertin koptatottEgyéb elnevezés: Bianco Travertin koptatott

SKU: E-TLCC-T
71.400 Ft + Áfanm + Áfa

Light Travertin Standard tömített fényes Cross Cut – táblák

≈ Bianco TravertinEgyéb elnevezés: Bianco Travertin

SKU: E-TLCCC
73.500 Ft + Áfanm + Áfa

Light Travertin Standard tömített matt-csiszolt Cross Cut – táblák

≈ Bianco TravertinEgyéb elnevezés: Bianco Travertin

SKU: E-TLCCC-M
71.400 Ft + Áfanm + Áfa

Light Travertin Standard kefélt felület Vein Cut – táblák

≈ Bianco TravertinEgyéb elnevezés: Bianco Travertin

SKU: E-TLVC-P
84.000 Ft + Áfanm + Áfa

Light Travertin tömített matt-csiszolt Vein Cut – táblák

≈ Bianco TravertinEgyéb elnevezés: Bianco Travertin

SKU: E-TLCVC-M
84.000 Ft + Áfanm + Áfa

Az ablakokhoz beépített párkányok esztétikailag növelik a homlokzat szépségét, de ezen felül igen jelentős szerepük is van. Megvédik a házfalat és a nyílászárót a természet viszontagságaitól. Anyagukat tekintve készülhetnek műanyagból, vagy fából, de ha igazán tartós megoldást szeretnénk, akkor mindenképp természetes követ válasszunk a párkányok kialakításához. Rendkívül tartósak, így szemet gyönyörködtető eleganciájukat hosszú évekig csodálhatjuk.

Limestone-Mészkő, gránit és travertinből készült, különböző felületű ( antikolt, fényes, kefélt, tömített) párkányokat és könyöklőket kínálunk. Ne feledje, hogy a párkányok, vagy belső könyöklőkön elhelyezett kedves tárgyak, díszítő elemek, virágok meghitt, otthonos légkört teremthetnek.

Egy természetes kőből készült konyhapult, vagy fürdőszobai mosdópult igazi eleganciát sugároz. A konyhapult, vagy munkalap kiválasztásánál fontos szempont a tartósság, a karc-és kopásállóság, hogy a gondosan megtervezett és beépített felületeket használatát hosszú évekig élvezni tudjuk és gyönyörködhessünk szépségükben. Válasszon limestone-mészkő, gránit és travertin kőből készült, különböző felületű (antikolt, fényes, kefélt, tömített) munkapult kinálatunkból. Tegye egyedivé otthonát a természetes kövek szépségével.

A természetes kővel borított, vagy természetes kőből készült lépcső igazán varázslatossá teheti a lakás hangulatát. Az időtálló természetes kövek harmonikusan illeszkednek a környezetben, minden építési stílussal jól kombinálhatók. Válasszon limestone-mészkő, gránit és travertin kőből készült, különböző felületű ( antikolt, fényes, kefélt, tömített) lépcsőelem kinálatunkból. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megvalósítani elképzeléseit. Várjuk budaörsi bemutatótermünkben.