Napjaink egyik legkedveltebb természetes köve a gránit. A gyémánt után a legkeményebb mélységi magmás kőzet, mely kőzetalkotó ásványokból, ill. átkristályosodó metamorf anyagokbó keletkezett. Típusai: fekete, szürke vagy barnás – vörös. A gránitot már az őskorban is használták különböző építményekhez.

Esztétikája, mely finoman foltos felületi mintázatot ad, igazán elegáns megjelenést tükröz.

Megmunkálása – a gránit keménysége miatt – speciális eszközöket igényel. Szilárdságából kifolyólag rendkívül tartós és időtálló természetes kő. Kül és-beltérre egyaránt alkalmas. Tökéletes választás konyhapultok, munkalapok, asztallapok, padló vagy ablakpárkányok kialakításához. Karcálló, saválló és akár 300 C-ig hőálló.

Tisztítása egyszerű, de figyeljünk oda, hogy a gránitlapra kiömlött vizet, folyadékot a lehető leghamarabb itassuk fel – főleg a savas, vagy zsíros folyadékokat -, hogy a gránit konyhapult, vagy munkafelület természetes fényét és csillogását hosszú ideig megőrizhesse.

Vásárlás előtt kérjük vegye figyelembe, hogy a természet által formált kövekből nem lehet teljesen azonos színű, formájú és vastagságú terméket előállítani. Minden kő egyedi, ez adja a termékek természetes jellemvonását. A természetes kövekkel történő burkolás szaktudást igényel. A termékek szakszerű lerakása és gondos ápolása szükséges ahhoz, hogy hosszú évekig gyönyörködhessünk a természetes kövek szépségében.

1–42 termék, összesen 64 db

Gondola Grey Gránit fényes 60 x 60 x ~1,8cm

SKU: GGL66
15.460 Ftnm + Áfa