A mozaikkal burkolt fürdőszobák hajdanán az előkelő személyek kiváltsága volt. Egyenként, mértani pontossággal elhelyezett mozaikdarabok falra, vagy padlóra történő elhelyezése gondos odafigyelést igényelt. Az általunk kínált mozaik termékek előnyt élveznek mivel ezek kb. egy 30 x 30 cm -es hálóra vannak szerelve, annak érdekében, hogy a burkolás egyszerűbb és az eredmény különleges legyen.  A természetes kőmozaik dekoráció, vagy fal berakás igazán látványossá teszi a tereket. Rendkívül népszerű kőburkolat kül-és beltérre egyaránt, amelyeket márvány, onyx és travertin típusokban kínálunk. Felületüket tekintve antikolt, fényes, mattcsiszolt, rusztikus és roppantot változatokban érhetők el.

Fal és a paldlózat burkolására egyaránt alkalmas. Típustól függően kül-és beltérre, konyhai és fürdőszobai felhasználásra, lábazathoz, kerítéshez, vagy akár kandalló burkolásához is ideális választás. Teremtsen egyedi hangulatot a lakás tereinek, kőmozaik dekoráció segítségével.

Vásárlás előtt kérjük vegye figyelembe, hogy a természet által formált kövekből nem lehet teljesen azonos színű, formájú és vastagságú terméket előállítani. Minden kő egyedi, ez adja a termékek természetes jellemvonását. A természetes kövekkel történő burkolás szaktudást igényel. A termékek szakszerű lerakása és gondos ápolása szükséges ahhoz, hogy hosszú évekig gyönyörködhessünk a természetes kövek szépségében.

1–42 termék, összesen 64 db

Fekete Márvány mozaik 03 oval

34.540 Ft + Áfa/nm

Noche Travertin Mozaik Mixt

22.280 Ft + Áfa/nm

Light Travertin Mozaik Mixt

21.660 Ft + Áfa/nm

Noche Travertin Mozaik 3D

29.720 Ft + Áfa/nm

White Márvány Pebbles matt

19.200 Ft + Áfa/nm

Black Márvány Pebbles fényes

23.010 Ft + Áfa/nm