A pala kőzet a metamorf kőzetek csoportjához tartozik. Lemezes szövetének köszönhetően a síklapok mentén jól hasad. Korábban tetőfedésre alkalmazták, napjainkban – sokoldalú felhasználhatósága miatt – jól beilleszthető a letisztult, elegáns belső és külső terek kialakításához. A quartzit felületek jól párosíthatók bármelyik építészeti stílusirányzattal. Hasított felülete miatt kedvelt csúszásbiztos felületek kialakításához. Fagyállós, sav-karc-és kopásállósága miatt kedvelt a belső-és külső terek kiépítéséhez, dekorálásához.

A pala rusztikus, sötét tónusai és változatos színvilága jól kiemelhető világos színek kombinációjával, ami tökéletesen illeszkedik egy letisztult enteriőrbe. A quarzit kőtípust elegáns és fényes, enyhén csillogó felülete, valamint izgalmas színei teszik igazán népszerűvé.

Mindkét kőtípus mattcsiszolt, roppantott vagy rusztikus felületével tökéletes választás külső-és belső falburkolatok, padlólapok, fürdőszobai felületek kialakításához. Közkedvelt lábazatok, kerítések vagy térkővel borított kertek, járdák kiépítéséhez, illetve kandalló burkolatának megvalósításához. További előnyük, hogy rusztikus felületük ellenére könnyen tisztán tarthatók. Eleganciájukban és természetes szépségükben hosszú évekig gyönyörködhetünk.

Vásárlás előtt kérjük vegye figyelembe, hogy a természet által formált kövekből nem lehet teljesen azonos színű, formájú és vastagságú terméket előállítani. Minden kő egyedi, ez adja a termékek természetes jellemvonását. A természetes kövekkel történő burkolás szaktudást igényel. A termékek szakszerű lerakása és gondos ápolása szükséges ahhoz, hogy hosszú évekig gyönyörködhessünk a természetes kövek szépségében.

Dekoratív Természetes Kő > Termékek > Terméspala & Quartzit

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Kőpanel mediterrán multikolor 24-N

  *Kötelező mezők

  /nm

  Yellow Quartzit mediterrán, ~1-2cm vtg.

   *Kötelező mezők

   /nm

   Rosa Quartzit mediterrán, ~1-2cm vtg.

    *Kötelező mezők

    /nm

    Rosa Quartzit Small szabálytalan, ~0,8-1,5cm vtg.

     *Kötelező mezők

     /nm

     Rosa Quartzit Grande szabálytalan, ~1,5-2,5cm vtg.

      *Kötelező mezők

      /nm

      Yellow Quartzit Grande szabálytalan, ~1,5-2,5cm vtg.

       *Kötelező mezők

       /nm

       Yellow Quartzit Small szabálytalan, ~0,8-1,5cm vtg.

        *Kötelező mezők

        /nm

        Kőpanel mediterrán grafitszürke 18 BL

         *Kötelező mezők

         /nm