Ez a különleges mészkő a keménységéről híres, küllemét tekintve megtévesztésig hasonló a márványhoz. Nevét a keletkezési idejét jelölő földtörténeti korról kapta. Meleg árnyalataival az egyik legkedveltebb természetes kő a világon. Megjelenése széles szin skálán mozog, így könnyen beilleszthető a különböző építészeti és dizájn elemek közé.

Fényes és mattcsiszolt felületű lapokban kínáljuk. Sokoldalú felhasználása lehetővé teszi a kül-és beltéri falburkolatok, padlóburkolatok, konyhapult, mosdópult, valamint kandallók és lépcsők burkolatként történő felhasználást. Tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas padlófűtéshez, mivel kellemes meleg hőérzetet biztosít. Ossze meg velünk elképzeléseit és mi segítünk valóraválatani azokat.

Vásárlás előtt kérjük vegye figyelembe, hogy a természet által formált kövekből nem lehet teljesen azonos színű, formájú és vastagságú terméket előállítani. Minden kő egyedi, ez adja a termékek természetes jellemvonását. A természetes kövekkel történő burkolás szaktudást igényel. A termékek szakszerű lerakása és gondos ápolása szükséges ahhoz, hogy hosszú évekig gyönyörködhessünk a természetes kövek szépségében.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.