Praktikus tanácsok

A JURA dekoratív kövek

A Jura természetes kő kevésbé ismert Magyarországon. Dubaiban és az Arab Emírségekben rendkívül nagyra értékelik e kő jellemzőit és esztétikáját, ezért fontosnak találjuk, hogy minél több ember ismerkedjen meg ezzel. Garantáltan kielégíti a legmagasabb design igényeket is.

Mi is a Jura természetes kő, és miért oly exkluzív? Az ANTIQUE STONE felfed pár titkot amit Magyarországon kevesen tudnak.

       EGYEDI SZÍNEK ÉS TEXTÚRÁK

A Jura egy egyedi színű és textúrájú mészkő. Lenyűgözhet az a tény, hogy a Jura lemezek szerkezetében megfigyelhető az evolúciónk vitathatatlan bizonyítéka. Ez egy olyan kő, amely 180 millió évvel ezelőtt alakult ki. Miként éreznéd magad, tudván hogy az otthoni környezeted az egyik legértékesebb természetes kövével van dekorálva?

A LAKÁS GYORS FELMELEGÍTÉSE

A JURA lapok tökéletesek a padlóburkolatokhoz, az 1 cm-es vastagságának köszönhetően. Ha lakásod padlófűtési rendszerrel van ellátva, a hőátadás sokkal gyorsabb és tartósabb, mivel e kőnek a jellemzői közé sorolható a hő átvétele és megtartása.

ERŐS ÉS TARTÓS TERMÉSZETES KŐ 

Annak ellenére, hogy vastagsága oly kicsi, a JURA kő nagyon sűrű és ellenálló. Különösen beltéri burkolásra használják legyen szó padlók, lépcsők vagy akár falak díszítéséről. A nappali illetve fürdőszobák burkolása során egyedi megjelenésre tehetsz szert. Egyre több különböző országban lévő kórházak, szállodák burkolására válasszák a JURA követ. Ezeket a köveket persze kültéri burkolatként is lehet használni, például épületek homlokzatának dekorálására, a hatás oly elegáns, lenyűgöző és egyedi lesz.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A JURA dekoratív kő csúszásgátló tulajdonsággal rendelkezik. Tehát bizalommal alkalmazhatod a fürdőszoba felújítására. Az exkluzív tér kialakítása mellett, biztonságban is érezheted magad. Mindezek mellett a kő felülete egyszerűen karbantartható, valamint hosszú ideig megtartja természetes szépségét, attól függetlenül hogy milyen térben szeretnéd használni.

A JURÁ-val készült belső terek kifinomult, luxus és rendkívüli hatást keltenek. Nem csoda, hogy Dubaiban magasra értékelik. Akár lakásokról, házakról vagy szállodákról beszélünk a JURA kő egyre népszerűbb választás az Arab államokban.

Magyarországon ezt a csodálatos követ beszerezheted az ANTIQUE STONE üzletéből. Olyan vonzó modelleket kínálunk mint a Jura Grey BeigeJura RedbrownJura Beige és Jura Grey.

KÖVETKEZTETÉS

A JURA természetes kő meleg és harmonikus színei minden bizonnyal meg fognak hódítani. A jellemzői pedig határozottan tetszeni fognak, és irigylésre méltó designra tehetsz szert. Szerinted hány ember büszkélkedhet hogy ilyen csodálatos kő veszi körül? Garantáltan nem sok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − négy =