Praktikus tanácsok

Természetes kőburkolatok belső berendezésre illetve hogyan csökkentsük a szennyező levegőt a házunkban

Egyre több ember aggódik az egészséges életmód miatt. Sok család különböző megoldásokat keres a gyerekek egészséges életmódjának biztosítására, úgy táplálkozásban mint a mindennapi szennyeződések elkerülésében. Ha érdekel a családod egészsége a következő dolgokat figyelembe kell venned: az egészséges ételek fogyasztása mellett, fontos kritérium a környezet, ahol a legtöbb időt tölti.

Amikor az otthon berendezését / felújítását fontolgatjuk, az emberek többsége hajlamos inkább az esztétikára fektetni a hangsúlyt és nem az egészségre. Elgondolkodtál már azon, hogy milyen hatást gyakorolhat hosszú távon családodra az általad használt építőanyagok? A lakás jól néz ki, a színek csodálatosak , de a levegő, a levegő amit napi szinten belélegzel tiszta vagy szennyezett?

Biztosan hallottál már “eco-friendly” anyagokról, amelyek védik a környezetet és az emberek egészségét is egyaránt. Amikor természetes kőburkolatot szeretnél alkalmazni, tudnod kell hogy ezek egészségesek úgy a környezetre mint az emberekre is . Mivel ezek 100%-ban természetes anyagok.

TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK BELSŐ TÉRBEN – EGY EGÉSZSÉGESEBB LÉGKÖR A CSALÁDOD SZÁMÁRA

Ritkán tudod szabályozni a házon kívüli szennyeződéseket. Ez nem érvényes a házon belülre, mivel itt teljes körű irányítást kaphatsz. Számos dolog létezik amivel kiküszöbölheted a szennyező forrásokat. Az egyik közülük az építőanyagok gondos megválasztása. Tanulmányok szerint a házon belüli szennyezési szint 2-5-ször magasabb is lehet, mint házon kívül. Ennek fő oka a kémiai vegyületek, amelyeket a festékek, fajanszok, és különböző pigmentek engednek a légkörbe. A szennyes levegő rövid távon különböző allergiákat válthat ki, hosszú távon pedig súlyosabb problémákhoz is vezethet. A beltéri kőburkolatok egyre népszerűbbek a világban, mivel védi az emberek egészségét és a környezetét. Fontos megjegyezni, hogy a 100%-ban természetes díszkövek nem tartalmaznak káros kibocsájtást, amelyek megrongálják a beltéri levegőt, más építőanyagokkal szemben.

A FALAKNAK KELL LEVEGŐ

Fontos, hogy a szoba falai lélegezzenek. Ez a fő módja annak, hogy megőrizze a levegő minőségét. Ebben az esetben, nagy előnnyel élnek azok, akik 100%-ban természetes köveket használnak beltéri burkolásra. A kő megengedi a falaknak, hogy lélegezzenek, és megakadályozza az atkák vagy rágcsálok támadásától. Például a travertin természetes kővel burkolt falak, kifinomultak és szenzációs kinézetűek. Ez 100%-ban természetes elegancia. Nem csak könnyen szerelhető és karbantartható, hanem tartós és hosszú élettartamú is.

A travertin kő mellett más típusú természetes köveket is használhat a ház beltér vagy kültér díszítésére. Néhány példa a palakőpanelek, mediterrán kő, stb. A dekoratív természetes kővel való burkoláskor, nagy lépést teszel egy ökoház felé.

VÁLASSZ ECO-FRIENDLY-T

Az ANTIQUE STONE üzletből, sokféle természetes követ szerezhetsz be, több mint 2000 modell, típus, szín áll rendelkezésedre. Emiatt nem számít, hogy mit szeretnél felújítani vagy építeni. Kétségtelenül megtalálod az ideális természetes követ. Támogatjuk a természetbarát termékek használatát.

KÖVETKEZTETÉS

Arra buzdítunk, hogy maximális figyelmet fektess a házad dekoráló anyagok kiválasztására. Ne feledd, hogy ez az a hely ahol te és családod az időd legnagyobb részét töltöd. Csak tőled függ, hogy milyen környezetet biztosítasz családodnak.

Mi az ANTIQUE STONE-tól segítünk kiválasztani a megfelelő természetes követ, ami leginkább passzol a projekted megvalósítására. Gyere javítsuk együtt a házad és a környezeted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =